Pàgines

dilluns, 12 de maig del 2014

MEMORIA 2013 (Activitats que s' han fet)

Carpa tots els divendres a la Plaça Nova

Gener: A demanda de l' ajuntament s'ha anat a l' escola del Cros tres hores en el menjador per vigilar uns nens que tenien una beca però havien d' anar al menjador de la guarderia  i no podien estar sense cap monitor. Unes usuàries han fet aquest servei i se'ls hi ha pagat  les hores que han treballat
S' arribat a un acord amb el Supermercat Condis per recollir cada setmana aliments a punt  de caducar ( es el programa de minves del banc dels aliments)

Febrer : Recollida aliments al Carrefour pel Banc dels aliments
Exposició quadres donats`per diferents pintors d' Argentona, al Restaurant  la Treva de Mataró la recaptació es per Càritas.
 S' ha tramitat que un noi a l' atur des de feia  temps pogués fer un curs d' hostaleria a traves de Càritas  i quan l' acabat se l'hi ha fet un contracte de treball de 6 mesos  a un hotel

Març: Recollida aliments a la marxa del grup de Natura Argentona

Abril: Recollida aliments a la caminada organitzada per l' ajuntament
S'ha tramitat que un usuari que vivia en molt males condicions a la muntanya pogués ingressar a un pis tutelat
.
maig: Recollida aliments al Carrefour de Pineda pel Bans dels aliments
 Tómbola solidaria
Visites a diferents  locals de Càritas un a Canovelles i l' altre a la parròquia de St. Pau de Mataró per conèixer i saber com funciona la orientació labora a usuaris de Càritas i poder-ho posar en marxa   a Argentona.
Visita a Pineda per veure com fan l' entrega d' aliments tipus supermercat per poder-ho aplicar també a Argentona.
Començar  Projecte d' apadrinar un avi entre la llar Sta. Anna i els nois de l' institut  d' Argentona  i també col·laboració d' un altre grup de nois  en tasques concretes de Càritas.

Juny   Trasllat del magatzem i donar aliments en el nou local de Passatge de les Escoles Nº 5, canviant la forma de  donar-los. Ara es el propi usuari que  els  agafa amb ajuda d' un voluntari.

Juliol Inici del programa de inserció laboral, s' han fet varien entrevistes i intentarem que poguin fer algun curs amb pràctiques a les empreses.
Innaguració del nou local amb assistència de l' Ajuntament i tots els col.laboradors de Caritas (llista d' assistents a part).
Acabem el projecte de" apradrina un avi", seguirem el curs vinent ( Informe a part).

Setembre A demanda de SS del CAP es fa una visita a una Sra. de 91 anys que te dificultat per sortir al carrer  per que hi pugui anar un voluntari per treure-la a passejar un dia a la setmana.Apartir de finals d' agost una voluntària a començat a treure a la Sra. Montserrat a passejar o si cal quedar-se a casa una estona perque la seva familia poguin sortir
.
Octubre s' inicia l' acompanyment de dues nenes, germanes, de l' escola d' Argetona a l' aula del Cros, a demanda de SS de l' Ajuntament. Hi participen dos voluntaris amb el seu cotxe 2 dies per setmana.
El 4 D' Octubre es participa a l'operació Kg del Carrefur de recollida d' aliments.

Novembre Tòmbola de Nadal al Centre Parroquial. Amb la participació del grup d' Escoltes per ajudar-nos a traslladar les caixes
Participació a la Gran Recapta en els dos Supermercats d' Argentona Condis i Caprabo.Durant els dos dies que ha durat la GR hi han hagut voluntaris de Càritas. També hem tingut  la col.laboració del nois i noies del Institut d' Argentona.
Festival a la Sala d' Argentona.


Desembre Participació en el parc de Nadal en el Poliesportiu organitzat per l' Ajuntament, l' entrada era portar algun aliment i nosaltres hem estat allà per recollir-los .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada