Pàgines

divendres, 9 de maig del 2014


CARITAS INFORMA ( Juny 2014)
Desprès de les campanyes de final d'any, La Gran Recapta, Campanya de Nadal  i d' altres, varem aconseguir començar aquest any amb el magatzem molt ple d' aliments gracies a la generositat de tots, però desprès de 4 mesos les reserves han anat baixant, ja que cada vegada hi ha mes gent que necessita ajuda.
Per això  hem tornat  a iniciar activitats  per aconseguir aliments i també diners que ens permetin poder ajudar als que no poden fer front a les necessitats bàsiques com son el lloguer, l' aigua o la llum.
El passat dia 11 d' abril va haver-hi una recollida d' aliments al Carrefour ( Operació KG.això vol dir que  tots els kg. que es recullen, el Carrefour n'hi posa  un altre). Es varen recollir 8800 Kg., a  Argentona ens han tocat  750 Kg. de productes variats, llegums, Arroz, galetes, llet etc.
A primers d' maig també es  va fer una recollida al Carrefour de Pineda que també hi varem participar. Es van recollir  per Argentona uns 300 Kg. d' aliments
El 27 d' abril es va fer una parada solidaria en que es venien llibres i  roba al  Centre Parroquial.
Donem les gracies a les botigues  que cada setmana col·laboren com son La TECA el  Supermercat Condis, la Forneria Casas, Pizzeria Peperoni, la Bona Area  així també alguns particulars que ens porten fruita i verdura cada dimecres.
Altres activitats:
Desde  el principi de curs s' acompanyant dos germans a l' aula de reforç del  Cros desde l' escola d' Argentona,  hi van dos dies a la setmana  i els acompanyen 2 voluntaris.
El mes d' abril s'han començat unes classes de reforç a quatre nens de l' Escola Bernat de Riudemeia  al local de Càritas, amb la col·laboració d' una mestre voluntària, primer berenen i desprès se'ls ajuda a fer els deures.
El mes de juny el Banc d' Aliments a posat en marxa la campanya  " A l' estiu la Fam no fa vacances", s' ha començat fent una recollida d' aliments a les  escoles  d' Argentona, el  Cros i  d' Orrius.  Intentarem estar present en totes les activitats  que es facin a nivell popular. Us recordem la importància de la vostra col·laboració. Actualment el que mes falta fa es Llet, Galetes, Colacao,  Conserves de tonyina,tomàquet etc. 
Esperem poder augmentar les nostres activitats  amb l' ajuda  de tots els Argentonins.
Càritas d'Argentona demana ajuda
Cada setmana recorren a Càritas una cinquantena de famílies d'Argentona
La crisi econòmica que estem vivint és molt profunda. Això ho saben bé les entitats que treballen per donar ajuda directa als més desfavorits. Malauradament, el nombre de persones que necessita ajuda no para de créixer i això està posant a prova la capacitat d’aquestes entitats i ong’s. Un bona prova és la situació que viu Càritas d’Argentona, aquesta entitat tradicionalment s’ha proveït a través del Banc dels Aliments, però el Banc es troba saturat per la demanda i no pot arribar a tot arreu. És per això que Càritas d’Argentona fa una crida als argentonins perquè facin donacions d’aliments i, també, donacions econòmiques. I és que una cinquantena de famílies recorren cada setmana a Càritas per tal de poder subsistir.
Els aliments es poden deixar a les botigues i comerços d’Argentona que col·laboren amb Càritas. També es poden portar a l’estant que Càritas instal·la cada divendres al carrer Gran. El tipus d'aliments que es necessita és: arròs, sucre, embotits, fruita, galetes, llet, llegums, natilles, pasta, patates, formatge i oli. 

També es poden fer donacions econòmiques a través de La Caixa i Caixa Laietana. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada