Pàgines

dijous, 26 de febrer del 2015

INFORME DE CÀRITAS desembre  2014 Gener 2015

Un any més hi ha hagut el Gran Recapte organitzat pel Banc d'Aliments els dies 28 i 29 de novembre. Càritas d'Argentona, a l'igual que l'any passat, hi hem participat.

Considerem que ha estat un gran èxit de col-laboració i de recollida d' aliments.

En els contenidors que teníem als tres supermercats: Condis, Caprabo i Co-Aliment  s'han pogut recollir  2500  quilos del que es demanava, sobretot, llet, oli, galetes i conserves i, realment,  hem aconseguit una bona quantitat de tots aquests productes.

En aquesta tasca hi han col·laborat 40 voluntaris, gent gran, gent jove, nois i noies de    l'institut, del grup d' escoltes i del centre ITA. A tots ells els donem les gràcies per la seva dedicació. Alguns han continuat participant durant la setmana a buidar contenidors i ordenar tots els aliments.

Hem d'agrair, també, a en Quim Perejoan  la disponibilitat que, amb  la seva furgoneta, va fer possible el trasllat dels contenidors; així mateix, també volem fer extensiu el nostre agraïment al Sindicat Agropecuari, que ens permet  guardar els contenidors  que arriben del Banc dels Aliments  fins que els puguem anar traslladant al local de Càritas.

Moltes gràcies, també, a tots els argentonins que amb la seva col·laboració han fet que aquests contenidors s'anessin omplint d'aliments que podrem anar distribuint a la gent d'Argentona que més ho necessita.

L'Institut d'Argentona han fet una recolecta d'aliments dins de la campanya "Una tona per Argentona", amb un gran exit.  Han recollit 600 Kg.  Moltes gràcies¡¡¡

D'altra banda, volem informar que recollim roba que repartim dos dies per setmana: els dimecres a la tarda i els dijous al mati. Recordem que si es porta roba ha de ser en bon estat i NETA.

El mes de gener hem iniciat una nova activitat, uns usuaris de Caritas  col-laboran amb els nois de la Fundació ITA a portar un hort terapèutic, esperem que sigui un èxit i que se 'n beneficiin tan una part com l' altre, no només recollin les verdures que pugui donar l' hort sinó també de punt de vista educatiu i psicològic.

També aquest mes de gener s' han iniciat les classes de reforç a 2 nens de les escoles d' Argentona, dos dies la setmana durant dues hores, amb la col-laboració d' una mestra voluntaria.


Si algú està interessat a ser voluntari de Càritas, pot entrar en el correu i deixar el seu nom, correo i telèfon i ens posarem en contacte amb vosaltres.

                                       caritasargentona@gmail.com i caritasargentona.blogspot.com.es
 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada