Pàgines

dimarts, 23 de setembre del 2014

Informació de Càritas  Setembre 2014

Després de unes petites vacances durant el mes d' agost  en que no s' han donat aliments, excepte per els mes  necessitats , arriba   Setembre i  retornem  a  l' activitat normal.
 Abans  de les vacances i coincidint amb la festa Major varem fer una Tómbola Solidaria en la que es van recollit  656 E.
A partir d' aquest mes de setembre cal  agrair a  empresa  Velcro Europe SA.  que ens ha ofert la seva col·laboració econòmica aportant 150 E setmanals per comprar a diverses botigues d' Argentona    productes bàsics de primera necessitat,  i que no arriben a través de la Fundació Banc d' Aliments de Barcelona , com son congelats, iogurts, sucre, ous, productes de neteja i de bany  etc.
També comptem amb l' aportació  periòdica  de carn de l' escorxador  Viñals -Soler, sempre que en tenim necessitat.
A partir del mes d' octubre arribarà fruita des de el Banc dels  Aliments dues vegades al mes
El proper mes de novembre tornarà haver-hi  la Gran Recapta que organitza el Banc dels Aliments de Barcelona,   hi participaran  molts voluntaris de tots els pobles.
 Aquí a Argentona  comptarem amb  dos supermercats el Condis i el Caprabo  i la possible incorporació del nouvingut DIA ,durant dos dies   el divendres dia 28 i el dissabte dia 29 de novembre. Necessitem molta gent per poder cobrir totes les hores, per  tan demanem voluntaris que puguin dedicar-hi tres hores el mati o la tarda d' aquest dies.
 Tothom que hi  estigui interessat pot contactar amb el següent  correu electrònic: caritasargentona@gmail.com  deixant el nom, Nº de telèfon  o E mail i ens posarem en contacte amb vosaltres. 

Novament Gracies per tot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada